Over

Sinds ik de magie van tekenen ontdekte, is het een rode draad geworden in mijn leven. Ik ontdek, onderzoek, ben gefascineerd, geraakt, verwonderd. Het is heerlijk om te leren en te experimenteren met verschillende materialen. Mijn schetsboek en etui heb ik altijd bij me zodat ik overal aan de slag kan. Mensen boeien me, vooral wanneer ze even in hun eigen wereld lijken te zijn.

Naast het maken van beeldend werk kan ik mijn liefde voor papier en boeken kwijt in het creëren van (schets)boeken. Deze maak ik als vrij werk maar ook in opdracht, bijvoorbeeld als aquarelboekje, gastenboek of fotoalbum. Ik merk zelf hoe inspirerend het is om te tekenen en te schrijven in een boekje dat de goede verhouding heeft met fijn papier, en dat er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet en aangenaam voelt. Als zo’n boekje dan helemaal gevuld is, is dat de ultieme schatkist en een blijvend waardevol cadeau voor jezelf.

De naam ‘Het geluk van de zee’ ontstond enkele jaren geleden en vindt zijn oorsprong in mijn liefde voor poëzie. In eerste instantie fungeerde het als titel voor een prikbord waar ik krachtige, bijzondere herinneringen en ervaringen verzamelde. Toen ik de stap maakte om mijn werk te delen met de buitenwereld, kon het niet anders dan dat dit de naam moest worden voor mijn webstek.